Απίστευτο σκηνικό: Η Ουρίστα… ούρησε θαυμαστή της πάνω στη σκηνή! (video)

Μετά τις αντιδράσεις, το συγκρότημα έσπευσε να ζητήσει συγνώμη

Must Read

Χαμός στις ΗΠΑ μετά το απίστευτο σκηνικό με την 36χρονη frontwoman των Brass Against, Σοφία Ουρίστα, στο φεστιβάλ «Welcome to Rockville» στη Φλόριντα.

Την ώρα που ερμήνευε μια διασκευή του κομματιού των Rage Against the Machine «Wake Up», όταν αισθάνθηκε την ανάγκη για το… ψιλό της. Χωρίς να ταραχτεί, ανέβασε στη σκηνή έναν θαυμαστή της και τον… ούρησε στο πρόσωπο!

https://www.youtube.com/watch?v=m6TFWXeOvP8&t=3s

Ο δε θαυμαστής της ήταν τόσο εκστασιασμένος που πέταγε στο κοινό όσα ούρα περίσσεψαν! Όπως ήταν αναμενόμενο, αν και το video έγινε viral, οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με το συγκρότημα να σπεύδει να ζητήσει συγνώμη, διότι η Ουρίστα παρασύρθηκε από τα… ούρα της! Τι άλλο θα δούμε…

Σύμφωνα με το The Daytona Beach News-Journal, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι έλαβαν μήνυμα στον λογαριασμό του τμήματος στο Facebook για το περιστατικό. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα υπέβαλε αναφορά και τώρα εξετάζει το θέμα το τμήμα ποινικών ερευνών του αστυνομικού τμήματος.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το νόμο 800.03 της Φλόριντα είναι παράνομο για κάποιον να «εκθέτει τα σεξουαλικά του όργανα δημόσια ή σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις άλλου ή τόσο κοντά σε αυτά ώστε να φαίνεται από τέτοιες ιδιωτικές εγκαταστάσεις, σε χυδαίο ή απρεπή τρόπο». Το έγκλημα της άσεμνης έκθεσης τιμωρείται με φυλάκιση έως και ενός έτους ή πρόστιμο 1.000 $.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This