Ολυμπιακός: Οι τρεις «σωματοφύλακες» του Μαρτίνς

Must Read

Οι Σα, Ποντένσε και Σεμέδο εκτόξευσαν τις «μετοχές» τους μέσω του Ολυμπιακού.

Οι μεταγραφές των Ζοσέ Σα, Ντανιέλ Ποντένσε και Ρούμπεν Σεμέδο κόστισαν συνολικά 14.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος αποκτήθηκε 2.500.000 από την Πόρτο, καθώς οι «Ερυθρόλευκοι» έκαναν χρήση της οψιόν αγοράς του, ο δεύτερος έκλεισε με 7.000.000, αφού οι Πειραιώτες τα βρήκαν, πριν από λίγες ημέρες, με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο παραπάνω ποσό και ο τρίτος ήρθε στην Ελλάδα από τη Βιγιαρεάλ έναντι 4.500.000 ευρώ.

Πλέον, οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές κοστολογούνται συνολικά με τα υπερδιπλάσια χρήματα απ’ ότι αποκτήθηκαν.

Η εξαιρετική παρουσία του Σα και του Ποντένσε την περασμένη περίοδο, αλλά και η καλή τους απόδοση στα προκριματικά του Champions League την τρέχουσα σεζόν, τους οδήγησε στην Εθνική Πορτογαλίας.

Στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος τους έχει στη διάθεσή του για τον αποψινό αγώνα ενάντια στη Σερβία και, ενδεχομένως, στην αποστολή να βρισκόταν και ο Σεμέδο, αν δεν ήταν τραυματίας.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ξαναβρήκε τον εαυτό του στον Ολυμπιακό και ανέβασε πάλι τις «μετοχές» του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο συμπατριώτης του προπονητής Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον πίστεψε από τις πρώτες επαφές που υπήρχαν το καλοκαίρι για την απόκτησή του, τον εμπιστεύτηκε και τον διαχειρίζεται κατάλληλα.

Ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί την πορεία του Σεμέδο και, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ιβηρική, δεν θα αργήσει η ώρα που θα καλέσει και αυτόν στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Οι Σα, Σεμέδο και Ποντένσε είναι φανερό πως αποτελούν τους τρεις «σωματοφύλακες» του Μαρτίνς σε άμυνα και επίθεση στον Ολυμπιακό.

Η ποιότητα τους είναι τέτοια που κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο ερυθρόλευκος τεχνικός φροντίζει για τη βελτίωση και εξέλιξή τους, προς όφελος της ομάδας, εκτοξεύοντας παράλληλα την χρηματιστηριακή τους αξία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This