Σκύλος έκανε την… ανάγκη του μέσα στο γήπεδο, την ώρα του Παρτιζάν – Ανόρθωση!

Ακόμη και τα τετράποδα... τρολάρουν το Europa Conference League!

Must Read

Δεν φτάνει που το Europa Conference League, η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση της UEFA, μετά το Champions League και το Europa League, θεωρείται σαφώς υποδεέστερη των δύο άλλων, σε σημείο που ομάδες που διαγωνίζονται εκεί πέφτουν ακόμη και θύματα… τρολαρίσματος, ήρθε το αναπάντεχο αποψινό περιστατικό και «έδεσε το γλυκό», που λένε!

Πιο συγκεκριμένα, ένας ανυποψίαστος σκυλάκος, ο οποίος ήθελε να κάνει την ανάγκη του, θεώρησε πως δεν υπήρχε καλύτερο σημείο για αυτό από το… χορτάρι του γηπέδου της Παρτιζάν. Μόνο που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η αναμέτρηση ανάμεσα στην γηπεδούχο και την Ανόρθωση (τελικό σκορ 1-1, για όσους ενδιαφέρονται), με αποτέλεσμα παίκτες, θεατές και λοιποί παρευρισκόμενοι να γίνουν μάρτυρες του απίστευτου αυτού θεάματος, καθότι κανείς δεν σκέφτηκε να προλάβει το άμοιρο τετράποδο, προτού… τα κάνει καταμεσής του γηπέδου.

  • Φυσικά, το βίντεο, το οποίο μπορείτε να… απολαύσετε παρακάτω, έγινε δικαίως viral:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This