Ηθοποιός για Όσκαρ: Πιτ μπουλ κάνει πως λιποθυμάει! (video)

Must Read

Τα περισσότερα σκυλιά θα έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν το κόψιμο των νυχιών, όμως αυτό που σκαρφίστηκε ένα θηλυκό πιτ μπουλ στις ΗΠΑ, ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Η εν λόγω σκυλίτσα ήταν τόσο αποφασισμένη να μην της κόψουν τα νύχια, που έκανε ότι λιποθυμάει με τόσο… πειστικό τρόπο, που θα τη ζήλευαν ακόμη και ηθοποιοί βραβευμένοι με Όσκαρ!

Το βίντεο που απαθανάτισε το κατόρθωμά της έγινε viral και δείχνει την αφεντικίνα της να τής δείχνει αρχικά το ειδικό ψαλίδι και κατόπιν να της ζητάει να της δώσει το πόδι της για να τις κόψει τα νύχια.

Η εκφραστικότατη σκυλίτσα αποφεύγει να το κάνει, ενώ στο πρόσωπό της σχηματίζεται μια γκριμάτσα του στιλ «που έμπλεξα τώρα», η οποία είναι… όλα τα λεφτά.

Πεισμωμένη, η αφεντικίνα της τής πιάνει το ένα πόδι και τότε εκείνη αποφασίζει να επιδείξει όλο το υποκριτικό ταλέντο της: σηκώνει ψηλά το κεφάλι και γέρνοντας αργά-αργά προς το πλάι, κάνει ότι… λιποθυμάει!

Και μπορεί, στο τέλος, η σκυλίτσα να μην απέφυγε το «κακό», ωστόσο είναι σίγουρο πως έχει ήδη θέσει υποψηφιότητα για τα προσεχή Όσκαρ ερμηνείας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This