Ο… Batman συνοδεύει στον παιδικό σταθμό κοριτσάκι που έπεσε θύμα bullying! (video)

Must Read

Όταν έμαθε ότι η τριών ετών Λίντια Καλκούλι γύρισε σπίτι της από τον παιδικό σταθμό του Κρίσταλ Ρίβερ με μαυρισμένο μάτι, επειδή είχε δεχτεί bullying από τα άλλα κορίτσια, με αποτέλεσμα να μην θέλει να ξαναπάει, ο Τζακ Άσμπουρι δεν έχασε χρόνο: φόρεσε τη στολή του… Batman και, όπως θα έκανε ο διάσημος σούπερ ήρωας, έσπευσε να τη βοηθήσει!

Η αλήθεια είναι πως ο Άσμπουρι, ο οποίος κατάγεται από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, είναι γνωστός σε ολόκληρη τη χώρα ως «ο Batman του Σπρινγκ Χιλ» και την πράξη του αυτή κατέγραψε σε βίντεο που έχει γίνει viral η μητέρα της Λίντια, Έρικα Καλκούλι.

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook και δείχνουν τον Άσμπουρι ντυμένο Batman να πηγαίνει την κόρη της στον παιδικό σταθμό κρατώντας την από το χέρι, η Έρικα διηγήθηκε όσα είχαν προηγηθεί.

Η Λίντα συχνά επέστρεφε στο σπίτι από τον παιδικό σταθμό του Σπρινγκ Χιλ με μελανιές ή χτυπήματα στο σώμα και το πρόσωπό της και, όπως έλεγε, τη χτυπούσαν τα άλλα κορίτσια.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, όταν η μικρή γύρισε με μαυρισμένο μάτι, λέγοντας ότι μισούσε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό.

Η Έρικα εξέφρασε τον πόνο της με ανάρτησή της στο Facebook, η οποία έπεσε στην αντίληψη του Άσμπουρι, που έσπευσε να προσφέρε την πολύτιμη, όπως αποδείχθηκε, βοήθειά του.

Χάρη στην πράξη αυτή του Άσμπουρι, η μικρή Λίντια πήρε θάρρος από το γεγονός ότι είχε στο πλευρό της τον… Batman και πήγε χαμογελαστή στον παιδικό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This