Βγήκαν στο κατάστρωμα εν πλω και έπαιξαν… χιονοπόλεμο!

Must Read

Με τις πρωτόγνωρες εικόνες στα νησιά των Κυκλάδων που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα», σκεπάζοντας με ένα ολόλευκο πέπλο χιονιού την Άνδρο, τη Σύρο, την Τήνο, την Πάρο, τη Νάξο και τη Μύκονο, ο χιονοπόλεμος έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των κατοίκων.

Κάποιοι μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να ασκήσουν το εν λόγω χειμερινό «σπορ» και εν πλω, καθώς, σύμφωνα με το cyclades24.gr, επιβάτες του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π», ξεκίνησαν να παίζουν χιονοπόλεμο την ώρα που βρίσκονταν ανοιχτά της Άνδρου με προορισμό την Τήνο, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι… το είχε «στρώσει» για τα καλά στο κατάστρωμα του πλοίου!

  • Δείτε το πραγματικά απίστευτο σκηνικό:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This