Ιάπωνας «συζεί» 34 χρόνια με… αλιγάτορα! (video)

Must Read

Ο Κάιμαν έχει γίνει η μασκότ της πόλης Κούρε της επαρχίας Χιροσίμα στην Ιαπωνία, καθώς, όταν κυκλοφορεί μαζί με τον Νομπουμίτσου Μουαμαγιάσι, το αφεντικό του, στους δρόμους, μικροί και μεγάλοι τον αντιμετωπίζουν σαν σταρ του κινηματογράφου.

Ο Κάιμαν είναι ο… αλιγάτορας με τον οποίο συγκατοικεί τα τελευταία 34 χρόνια ο 65χρονος Ιάπωνας και. πλέον. πηγαίνουν παντού μαζί!

Ο Μουαμαγιάσι δεν φανταζόταν το πόσο πολύ θα «δενόταν» μαζί του, όταν, χωρίς να το πολυσκεφτεί, αγόρασε έναν μικροσκοπικό αλιγάτορα σε κάποιο φεστιβάλ. Ο αλιγάτορας μεγάλωσε στο σπίτι του Μουαμαγιάσι, φτάνοντας στην πάροδο των χρόνων τα 2,1 μέτρα σε μήκος και τα 46 κιλά σε βάρος.

Έχει το δικό του «κρεβάτι», που δεν είναι άλλο από μια μπανιέρα ειδικά σχεδιασμένη για αλιγάτορες και τρέφεται κυρίως με κρέας κοτόπουλου, που του παρέχει ο ιδιοκτήτης του.

Ο δήμαρχος της πόλης εδώ και χρόνια χορήγησε ειδική άδεια στον Μουαμαγιάσι για να βγάζει βόλτα στην πόλη τον Κάιμαν, ο οποίος όχι μόνο δεν κυκλοφορεί με δεμένα σαγόνια, αλλά και ποτέ του δεν έχει δαγκώσει άνθρωπο.

Όπως εκμυστηρεύεται ο 65χρονος, ο αλιγάτορας αποδείχτηκε η καλύτερη συντροφιά στα γεράματα, καθώς του κρατάει παρέα περνώντας αρκετές ώρες την ημέρα… αγκαλιά!

Το ερπετό, μάλιστα, φαίνεται να το απολαμβάνει όταν μικρά παιδιά σπεύδουν να το χαϊδέψουν ή να… σκαρφαλώσουν πάνω του, όποτε βγαίνουν για περίπατο με τον Μουαμαγιάσι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This