Ηράκλειο Κρήτης: Ο δρόμος του Μανώλη Ρασούλη, το πάρκο και η προτομή

Must Read

Ένα πάρκο με μια προτομή και ένας κεντρικός δρόμος του Ηρακλείου, εκεί όπου γεννήθηκε ο σπουδαίος τραγουδοποιός, Μανώλης Ρασούλης, θα φέρουν το όνομά του από την Παρασκευή και μετά, όταν και θα γίνουν τα εγκαίνια.

  • Γράφει ο Νίκος Νικόλιζας

Επτά ολόκληρα χρόνια απ’ όταν έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή, ο δήμος Ηρακλείου θα τιμήσει δεόντως το δικό του «παιδί». Την είδηση του ευχάριστου γεγονότος έκανε γνωστή με ανάρτησή της η κόρη του, Ναταλία Ρασούλη: «Την Παρασκευή 20 Σεπτέμβριου, ο Μανώλης Ρασούλης θα αποκτήσει τον δικό του δρόμο, πάρκο και προτομή στη γενέτειρά του, το Ηράκλειο, κοντά στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, του ΟΦΗ, της οποίας έγραψε τον ύμνο.

Αυτή την τιμή στη μνήμη του Ρασούλη θέλησε να κάνει ένας υπέροχος άνθρωπος, ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Αντώνης Κοτσιφάκης, ο οποίος έβαλε όλη του την αγάπη γι’ αυτό το γεγονός.

Ο Μανώλης Ρασούλης μαζί με τον Άκη Πάνου υπήρξαν οι δυο πιο ασυμβίβαστοι συνθέτες-τραγουδοποιοί του ελληνικού πενταγράμμου, γράφοντας μεγάλα τραγούδια. Χάρη και στο Μανώλη Ρασούλη τραγουδιστές όπως: ο Νίκος Παπάζογλου, η Γλυκερία, η Ελένη Βιτάλη και πολλοί ακόμα άφησαν το στίγμα τους ανεξίτηλο στο ελληνικό τραγούδι, ενώ τα τραγούδια του είναι από τα πιο εμπορικά της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This