Δείτε «επέλαση» UFO στη Βόρεια Καρολίνα! (video)

Must Read

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο εδώ και λίγα 24ωρα, με video που δείχνει 14 ιπτάμενα αντικείμενα να διασχίζουν τον ουρανό της Βόρειας Καρολίνας!

Το βίντεο, το οποίο ανέβασε στο YouTube ενθουσιώδης… τύπος ονόματι Γουίλιαμ Γκάι και δείχνει 14 λαμπερά αντικείμενα στον ουρανό του Πάμλικο Σάουντ στη Βόρεια Καρολίνα, έδωσε πρόσφορο έδαφος σε διάφορους συνωμοσιολόγους, για να αρχίσουν να κάνουν λόγο για (ακόμη μία) επίσκεψη UFO στον πλανήτη μας.

Ο Γκάι, ο οποίος εκείνη την ώρα ταξίδευε με πλοίο στη θαλάσσια περιοχή, ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Κοιτάξτε, τίποτα στον ουρανό, απολύτως τίποτα. Και ξαφνικά…». Στη συνέχεια, επικεντρώνεται στα μυστηριώδη αιωρούμενα αντικείμενα, αναρωτούμενος: «Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό; Είμαστε στη μέση του ωκεανού, χωρίς τίποτα τιργύρω…».

Σε όσους, πάντως, αμφέβαλαν για τη γνησιότητα του βίντεο, ο Γκάι είπε ότι υπήρχαν άλλα 25 άτομα στο πλοίο και όλοι είδαν τα συγκεκριμένα αντικείμενα, κάτι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι που επιμένουν ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε για UFO, καθώς πρόκειται για εκπαιδευτικούς στόχους στρατιωτικών αεροσκαφών.

Όπως και να ‘χει, «η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This