Βίντεο δείχνει όρκες να σκοτώνουν λευκό καρχαρία για το συκώτι του

Η επίθεση συνδέεται με την απομάκρυνση των καρχαριών από τα νερά της Νότιας Αφρικής

Must Read

Δέος προκαλεί βίντεο που καταγράφει βίαιη επίθεση από φάλαινα όρκες σε καρχαρία στη Νότια Αφρική.

Το οπτικό υλικό, που προβλήθηκε στο αμερικανικό Discovery Channel, προσφέρει στήριξη σε μελέτη που υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις από όρκες είναι ο λόγος που οι λευκοί καρχαρίες έχουν αρχίσει να αποφεύγουν τα νερά της Νότιας Αφρικής.

Το βίντεο ξεκινά με δύο όρκες να κολυμπούν κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας στο Μόσελ Μπέι της Νότιας Αφρικής. Μια τρίτη αναδύεται ξαφνικά από τα βάθη κρατώντας στα δόντια της έναν τρίμετρο λευκό καρχαρία που αιμορραγεί ακατάσχετα.

Η όρκα έχει δαγκώσει το αρπακτικό ψάρι στην περιοχή όπου βρίσκεται το συκώτι. Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο στο African Journal of Marine Science, αρκετοί λευκοί καρχαρίες έχουν ξεβραστεί στις ακτές της Νότιας Αφρικής με το συκώτι να λείπει, ένα μεγάλο τραύμα που μόνο οι όρκες θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This