Break στα fake: Δεν έδεσαν την χελώνα στο Καστελόριζο, για να την δει ο Μητσοτάκης! (video)

Χαμός στο διαδίκτυο με την καρέτα-καρέτα που υποτίθεται αιχμαλωτίστηκε για να την δει ο πρόεδρος της ΝΔ

Must Read

Ο ισχυρισμός ότι μία χελώνα καρέτα-καρέτα αιχμαλωτίστηκε για να την δει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σε επίσκεψη στο Καστελόριζο, έγινε πρώτη είδηση.

Tα δημοσιεύματα ξεκίνησαν από ανάρτηση, σήμερα το πρωί, στη φιλοζωική ιστοσελίδα zoosos.gr. και αναπαράχθηκαν από διάφορα site.

https://www.youtube.com/watch?v=1N1u-tdeO-c

Επειτα από εξέταση του αρχικού βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Star, διαπιστώνει κανείς πως η χελώνα δεν είναι δεμένη με σχοινί, αλλά μπερδεύτηκε σε σχοινί βάρκας για μικρό χρονικό διάστημα.

Οργισμένη απάντηση από τη ΝΔ

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία. Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας. Την εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση.

Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες».

Μετά τις  αντιδράσεις τo zoosos.gr. ανήρτησε βίντεο όπου αναιρεί τον αρχικό του ισχυρισμό και εστιάζει στην φωνή της κυρίας Μαρέβα που τονίζει: «Εχει μπλεχτεί, έχει μπλεχτεί!» ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης την καθησυχάζει λέγοντας «όχι όχι, ξέρει, ξέρει, ξέρει», καθώς παρατηρούν τη χελώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=7vCXbJWb7Eo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This