Τετάρτη 16/6/2021

Συγκλονίζει η έκπληξη των παικτών της Αθλέτικ Μπιλμπάο σε καρκινοπαθή συμπαίκτη τους (video)

Οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποφάσισαν να συμπαρασταθούν σε συμπαίκτη τους, ο οποίος μάχεται με τον καρκίνο, και ο τρόπος που το έκαναν είναι πραγματικά συγκλονιστικός!

Ο Γεράι Άλβαρεθ, αμυντικός της γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας της Ισπανίας, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις, και, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις η χημειοθεραπεία του έχει κοστίσει τα μαλλιά του.

Και, προκειμένου να του δείξουν πόσο πολύ τον στηρίζουν στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, άπαντες οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους!

Φυσικά, του το φύλαγαν για έκπληξη, όπως μπορούμε να δούμε στο συγκινητικό, πραγματικά, βίντεο που έχει γίνει viral, στο οποίο βλέπουμε τον Άλβαρεθ να μπαίνει ανύποπτος στα αποδυτήρια, για να βρει τους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται… κουρούπες.

Κατόπιν, τον βάζουν στη μέση και φωνάζουν τραγουδιστά το όνομά του εν είδει συνθήματος, με κάποιον από αυτούς να του πετά το καπέλο που φορούσε, δείχνοντας του με τον τρόπο του, πως «δεν έχει να ντρέπεται για τίποτα και πως είναι όλοι ένα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ