Ένα μουσείο αφιερωμένο στην πρόκληση των αντιλήψεων για τα τρόφιμα και αυτό που η κοινωνία θεωρεί «αηδιαστικό» έχει ανοίξει στη Σουηδία, και μας παρουσιάσει πιάτα που θεωρούνται γκουρμέ σε διάφορες περιοχές του πλανήτη όπως το τυρόγαλο, το πέος του ταύρου και το κρασί του ποντικιού…
Natto (φασόλια σόγιας που έχουν υποστεί ζύμωση) στην Ιαπωνία
Πέος ταύρου στην Κίνα
Casu marzu (τυρί με ζωντανά έντομα) στην Σαρδηνία
Century eggs (αβγά ενός αιώνα) στην Κίνα
Φρούτο ντούριαν στην Ταϊλάνδη
Τηγανητές νυχτερίδες στην Ινδονησία
Kale pache (στομάχι,κεφάλι και πόδια αρνιού) στο Αφγανιστάν
Kopi luwak (καφές από κόπρανα αγριόγατας) στην Ινδονησία
Κρασί ποντικών σε Κίνα και Κορέα
Su Callu Sardu (τυρί από το στομάχι κατσικιού που πήζει στο γάλα της μητέρας του) στην Σαρδηνία
Δείτε επίσης: 8 φωτογραφίες από το πιο λεπτό σπίτι που χτίστηκε για να κόψει τη θέα του… αδερφού