Παρασκευή 18/6/2021

Μαλλιά-κουβάρια: Σώζει την ερωμένη του από τα «νύχια» της γυναίκας του! (video)

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στην επαρχία Ανχούι της Ανατολικής Κίνας, με ένα ερωτικό τρίγωνο να γίνεται… μαλλιά κουβάρια στην μέση του δρόμου!

Ένας σκανδαλιάρης Κινέζος αποφάσισε να απατήσει τη σύζυγό του αλλά για κακή του τύχη τον έπιασε στα πράσα να περπατάει χεράκι χεράκι με το… αίσθημα!

Δείτε επίσης: Η Σάρον Στόουν στην «εξαφανισμένη» super-αποκαλυπτική φωτογράφησή της! (video)

Η απατημένη γυναίκα αδιαφόρησε για τον άνδρα της και όρμησε στην ερωμένη του, τότε εκείνος έβαλε το σώμα του σαν ασπίδα πάνω από το σώμα της ερωμένης, με αποτέλεσμα η νόμιμη γυναίκα του να τον σπάσει στο ξύλο!

Η σύζυγος, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, συνοδευόταν από εξαγριωμένες φίλες της, οι οποίες έριξαν κάτω την ερωμένη σε δρόμο πόλης της κινεζικής επαρχίας του Ανχουέι. Η σύζυγος της τραβούσε τα μαλλιά και για να την εξευτελίσει, της έσχιζε τα ρούχα. Όταν όμως ο άνδρας της κάλυψε με το σώμα του την ερωμένη του, η σύζυγος τα έβαλε μαζί του κλοτσώντας τον. Έκοψε, μάλιστα, τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του και τον μαστίγωνε με αυτή. Ακολούθησαν ξανά κλοτσιές, αλλά τελικά το ζευγάρι κατάφερε να ξεφύγει.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ