Τον κατακρεούργησαν – Δολοφόνησαν κρατούμενο που «καταδίκασε» τον αδελφό του προέδρου της Ονδούρας (πολύ σκληρό βίντεο)

Must Read

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από τη στιγμή της δολοφονίας κρατούμενου που εμπλέκεται στη δίκη του προέδρου της Ονδούρας σε φυλακή της χώρας.

Ο Νέρι Λόπεζ Σαναμπρία πυροβολήθηκε από άλλους κρατούμενους μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων της φυλακής Ελ Πόζο το περασμένο Σάββατο. Ο 37χρονος προσπαθεί να ξεφύγει από τους άλλους κρατούμενους αλλά δεν τα καταφέρνει με αποτέλεσμα να δεχθεί πυροβολισμούς στο κεφάλι.

 

Σε δεύτερο πολύ σκληρό βίντεο φαίνονται άλλοι εκτελεστές να μαχαιρώνουν αρκετές φορές τον 37χρονο και ο άνδρας που πυροβόλησε συνεχίζει να πυροβολεί ασταμάτητα ενώ ο Σαναμπρία είναι ήδη νεκρός.

 

Ο Σαναμπρία φέρεται να ήταν ο συνεργάτης του Αντόνιο «Τόνι» Ερντάντεζ, του νεαρότερου αδελφού του προέδρου της Ονδούρας που καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, στις 18 Οκτωβρίου.

Στη δίκη, μάλιστα, παρουσιάστηκαν ως πειστήρια δεκάδες σημειώσεις του Σαναμπρία.

Ο δικηγόρος του 37χρονου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήταν αυτή που οργάνωσε το δολοφονικό χτύπημα κατά του πελάτη του. «Τον σκότωσαν για να του κλείσουν το στόμα» είπε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα είχε αιτηθεί τη μεταφορά του Σαναμπρία σε άλλη φυλακή, αίτημα που απορρίφθηκε.

Ο Σαναμπρία είχε γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης και τον περασμένο Φεβρουάριο όταν τότε είχε εντοπιστεί κρατούμενος στη φυλακή με χειροβομβίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This