Αρχική VIRAL Οι 8 ταινίες με ερωτικές σκηνές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ (video)

Οι 8 ταινίες με ερωτικές σκηνές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ (video)

0
Οι 8 ταινίες με ερωτικές σκηνές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ (video)

Έχουν αποθεωθεί, λογοκριθεί, απαγορευτεί αλλά αδιαμφισβήτητα αποτελούν αριστουργήματα τέχνης είτε γιατί οι σκηνοθέτες τους τις απογείωσαν είτε γιατί οι πρωταγωνιστές μας μύησαν στην αίσθηση και την αδρεναλίνη. Απολαύστε  8 ερωτικές σκηνές ταινιών που άφησαν εποχή.

Ecstasy (1933)

To 1933 το έργο προκάλεσε σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την Χέντι Λαμάρ επειδή περιείχε σκηνές πολύ προκλητικές για την εποχή. Στην Γερμανία απαγορεύτηκε η προβολή όμως η  Λαμάρ κατάφερε να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

The Dreamers (2003)

Αριστούργημα του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι που περιγράφει ερωτικό τρίγωνο μεταξύ ενός Αμερικανού φοιτητή στο Παρίσι το 1968 και ενός κοριτσιού με τον αδερφό της. Η Εύα Γκριν όπως την γέννησε η μαμά της σε αρκετές στιγμές, μένει αλησμόνητη.

Μάτια Ερμητικά Κλειστά (1999)

Το τελευταίο διαμάντι του Στάνλεϊ Κιούμπρικ περιγράφει τη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού με την Νικόλ Κίντμαν και τον Τομ Κρουζ να επιδίδονται σε ερωτικά όργια.

50 Αποχρώσεις του Γκρι (2015)

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ε.Λ. Τζέιμς, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς αποθεώνει το BDSM.

Προσοχή: Πόθος (2007)

Ερωτικό θρίλερ του Ανγκ Λι, όπου μια ομάδα γυναικών χρησιμοποιούν την αποπλάνηση ως μέσο για να παγιδεύσουν έναν σύμμαχο του Αυτοκρατορικού Ιαπωνικού Στρατού.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα 8 soundtracks ταινιών που αγαπήσαμε όλοι στα 80’s (video)

Ψυχώ (1960)

Η σκηνή του ντουζ στο «Ψυχώ» του Άλφρεντ Χίτσκοκ σόκαρε το Χόλιγουντ και άνοιξε τον δρόμο για να αρχίσει να σβήνει ο συντηρητισμός που κυριαρχούσε.

Nymphomaniac: Volume I

Το «Nymphomaniac» σε σκηνοθεσία και σενάριο του «αιρετικού» Λαρς Φον Τρίερ επικεντρώνεται στις δραματικές και δυσάρεστες ιστορίες μιας νυμφομανούς, από τα παιδικά της χρόνια έως και τα ενήλικα της χρόνια.

Βασικό Ένστικτο (1992)

Η ανεξίτηλη επίμαχη σκηνή με το σταυροπόδι της Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο δεν γινόταν να λείπει από την πρώτη θέση. Η ίδια βλέποντας μάλιστα την επίμαχη σκηνή στη δοκιμαστική προβολή της ταινίας ένιωσε τόσο αμήχανα που χαστούκισε τον σκηνοθέτη. Σκεπτόμενη να κινηθεί νομικά για να αφαιρεθεί η σκηνή, τελικά υποχώρησε.

Δείτε επίσης: Τα 10 πιο δημοφιλή video στο YouTube όλων των εποχών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας