Με οδηγό την… βλακεία: Νταλικέρης στην Κύπρο «πιάνει» το τιμόνι με τα… πόδια (video)!

Must Read

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να οδηγεί το όχημά του με… τα πόδια κάνει το γύρο της διαδικτύου. Ο απίστευτος τύπος, που μάλλον έχει και τα μυαλά του πάνω από το… κεφάλι,  οδηγεί  την νταλίκα του σε δρόμο της Κύπρου και καμαρώνει μάλιστα ανεβάζοντας το βίντεο στο ίντερνετ.

Μετά από καταγγελίες, το υλικό έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία τον εντόπισε. Σύντομα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης και αλόγιστης οδήγησης.

Σε ανάρτησή της στο twitter η Κπριακή Αστυνομία είχε αναφέρει πριν από τη σύλληψή του ότι «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This