Σάκοι του μποξ για… ξέσπασμα νεύρων στο Μανχάταν

Must Read

Σάκους του μποξ έβαλαν στους δρόμους του Μανχάταν, για να ξεδίνουν οι αγχωμένοι περαστικοί!

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η ζωή στις μεγάλες πόλεις είναι κάθε άλλο παρά ήρεμη. Οι δρόμοι είναι θορυβώδεις, γεμάτοι κόσμο και άσχημες μυρωδιές. Ταυτόχρονα, οι περισσότερες προσλαμβάνουσες από εικόνες και ήχους ανεβάζουν την αδρεναλίνη και φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα σε όσους πραγματικά προσπαθούν για τη διατήρηση της ηρεμίας τους.

Σκεπτόμενη ακριβώς αυτό, μια ομάδα από σχεδιαστές βρήκε λύση: έφτιαξε σάκους του μποξ, τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιήσουν άπαντες: τουρίστες, επισκέπτες, αλλά και μόνιμοι κάτοικοι, προκειμένου να διώξουν το άγχος και τα νεύρα τους.

Η ιδέα γεννήθηκε στο τεχνικό γραφείο «donttakethisthewrongway» και οι σάκοι τοποθετήθηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής εβδομάδας σχεδίου στη Νέα Υόρκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τους… καλοδέχθηκε πάρα πολύς κόσμος με μπουνιές και κλωτσιές απόγνωσης, αλλά και χαράς!

Οι έρευνες δείχνουν πως οι Αμερικανοί είναι, βέβαια, μεταξύ των πιο αγχωμένων ανθρώπων στον κόσμο. Ωστόσο, τώρα τελευταία ακούστηκε το ίδιο και για τους Έλληνες… Τι θα λέγατε να έρθουν και στην Αθήνα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This