Ζήτησαν από το Netflix να «κόψει» σειρά της… Amazon! (video)

Θύμα ανελέητου «τρολαρίσματος» αίτημα χριστιανικής οργάνωσης

Must Read

Εκεί που πιστεύαμε ότι δεν θα υπήρχε πιο παράλογο αίτημα, από εκείνο που ζητούσε να… ξαναγυριστεί η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones», η «Επιστροφή στην Τάξη» (Return to Order), μια αμερικανική χριστιανική οργάνωση, ζήτησε να «κοπεί» η απολαυστική νέα κωμική σειρά «Good Omens» («Καλοί Οιωνοί») του δικτύου Prime Video της Amazon.

Μόνο που, αντί να το ζητήσουν από την Amazon, το απαίτησαν από το… Netflix, κάτι που, ωστόσο, δεν εμπόδισε πάνω από 15.000 «καλούς χριστιανούς» να βάλουν την υπογραφή τους.

Εκείνο που ενόχλησε την εν λόγω οργάνωση, είναι το γεγονός ότι, η σειρά, η οποία βασίζεται στο best seller βιβλίο των Terry Pratchett και Neil Gaiman, με πλήρη τίτλο «Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch», παρουσιάζει την… ανίερη φιλία ανάμεσα σε έναν άγγελο και έναν δαίμονα!

Και πιο συγκεκριμένα, τη φιλία που αναγκάζονται να συνάψουν οι δυο τους, προκειμένου να αποτρέψουν την έλευση της… «Ημέρας της Κρίσης», η οποία, όπως είχε προφητεύσει η μάγισσα Αγνή Νάτερ, βρίσκεται προ των πυλών!

Θεός γένους… θηλυκού

Ακόμη πιο προσβλητικό, δε, θεωρούν το γεγονός ότι στη σειρά ακούγεται και η φωνή του Θεού, η οποία είναι… γυναικεία!

Όπως, αναμενόταν, το «άστοχο» αίτημα της οργάνωσης έγινε viral στο άψε-σβήσε, με τους εκπροσώπους της Amazon, μάλιστα, να «τουιτάρουν» το πιο ξεκαρδιστικό σχόλιο:

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως, στη σειρά «Good Omens», τον άγγελο και τον «διάολο» ενσαρκώνουν αντίστοιχα ο Μάικλ Σιν και ο Ντέιβιντ Τέναντ, ενώ η… «θεϊκή» φωνή ανήκει στη Φράνσις Μακ Ντόρμαντ.

https://youtu.be/hUJoR4vlIIs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This