Η σουρεαλιστική απόδραση ενός λιονταριού στην Ιαπωνία (video)

'Aσκηση ετοιμότητας από φύλακες του ζωολογικού κήπου

Must Read

Φορώντας τη στολή ενός λιονταριού, ένας από τους εργαζόμενους σε ζωολογικό κήπο στη βόρεια Ιαπωνία συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του στην άσκηση ασφαλείας, η οποία προέβλεπε την απόδραση ενός πραγματικού λιονταριού.

Σύμφωνα με το σενάριο, το λιοντάρι κατάφερε να διαφύγει από το χώρο όπου φιλοξενείται. Βρέθηκε όμως μπροστά στους φύλακες του ζωολογικού κήπου, οι οποίοι κρατώντας ειδικά δίχτυα και μακριά κοντάρια προσπάθησαν να το πιάσουν.

Το (ψεύτικο) λιοντάρι έσπρωξε με το πόδι του έναν από τους φύλακες, ο οποίος έπεσε στο χώμα ενώ την ίδια ώρα, οι συνάδελφοι του κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν και πάλι το «άγριο ζώο» ρίχνοντας του τα δίχτυα και ναρκώνοντας του – δήθεν – με τα ειδικά όπλα.

Η άσκηση ασφαλείας που έγινε το Σαββατοκύριακο στον εν λόγω ζωολογικό κήπο, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση σε όλα τα αντίστοιχα πάρκα της Ιαπωνίας.

Την άσκηση παρακολούθησαν εκατοντάδες επισκέπτες που βρίσκονταν στον ζωολογικό κήπο, αρκετοί από τους οποίους ανέβασαν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας μάλιστα από αυτούς σχολίασε το γεγονός ότι η άσκηση με το ψεύτικο λιοντάρι πραγματοποιήθηκε μπροστά στα πραγματικά αιλουροειδή, τα οποία ωστόσο παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This