Φοβάται να βγει από το σπίτι του – Μέσα σε 30 χρόνια 21 οχήματα γκρέμισαν τον τοίχο του

Οι οδηγοί δεν του πληρώνουν τα έξοδα

Must Read

Στην Κω και συγκεκριμένα στην περιοχή Πελαργός, η αυλή ενός κατοίκου έχει καταντήσει συνεργείο, καθώς τα τελευταία 30 χρόνια έχουν καταγραφεί 21 περιστατικά όπου οχήματα γκρέμισαν τον τοίχο και κατέληξαν μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Κω είναι αγανακτισμένος από τα συνεχόμενα τροχαία και από το γεγονός πως το πρόβλημα παραμένει επί τρεις δεκαετίες χωρίς να έχει αλλάξει κάτι.

Ανέφερε, δεν πως δεν τολμά πλέον να βγει έξω από το σπίτι του φοβούμενος κάποιον… απρόσκλητο επισκέπτη που νομίζει πως οι δρόμοι προσφέρονται για ράλι.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο (26/8). Ο Βασίλης Λέγκος, ιδιοκτήτης της οικίας στην Κω, μονίμως παθών, βρέθηκε για ακόμη μια φορά μπροστά στον γκρεμισμένο τοίχο της αυλής του.

«Το ευτύχημα είναι πως ο οδηγός του ΙΧ βγήκε σώος από το τροχαίο, καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι» λέει ο κ. Λέγκος, ο οποίος δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους τόσων τροχαίων στην αυλή του. Κάθε φορά υφίσταται ζημίες, τις οποίες πληρώνει από την τσέπη του, πλην μιας φοράς, που ο οδηγός που προκάλεσε την ζημία κατέβαλε ένα ποσό για την αποκατάστασή της.

Ο ίδιος μονάχα υποθέσεις μπορεί να κάνει. Εξήγησε πως μια υπόθεση είναι η υψηλή ταχύτητα αφού το σπίτι του βρίσκεται πάνω σε στροφή. Εικάζει, λοιπόν, ότι οι οδηγοί κατεβαίνουν από τον πλαϊνό δρόμο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παίρνοντας την στροφή δεν μπορούν να ελέγξουν το όχημά τους με αποτέλεσμα αυτό να καταλήγει στην αυλή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This