Μητρικό καμάρι χωρίς… φρένο για τον 6χρονο «Σουμάχερ» (video)

Must Read

Όπως κάθε μητέρα που νιώθει να πλημμυρίζει από περηφάνια για κάποιο κατόρθωμα του παιδιού της, έτσι και η Ατζίνα Αλτινμπάγιεβα από τη Ρωσία άρπαξε το κινητό της για να βιντεοσκοπήσει το ιδιαίτερο ταλέντο του γιου της στην οδήγηση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η 29χρονη Ρωσίδα είναι μητέρα ενός… 6χρονου αγοριού, το οποίο απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού της να οδηγεί με 128 χλμ. σε αυτοκινητόδρομο της χώρας και εν συνεχεία ανέβασε γεμάτη περηφάνια το επίμαχο βίντεο στα social media.

Στο βίντεο το 6χρονο αγόρι κάθεται στη θέση του οδηγού, με το κοντέρ να αγγίζει τα 130 χιλιόμετρα / ώρα, τη στιγμή που το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο της περιοχής Ταταρστάν της δυτικής Ρωσίας είναι 120 χλμ., και τους προβολείς αναμμένους.

https://www.youtube.com/watch?v=7mBf6E7-jcA

Παρά τον εύλογο σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση της περήφανης μάνας, η ίδια όχι μόνο δεν φάνηκε να μετανιώνει για το λάθος της, αλλά υπερασπίστηκε την ανοησία, γράφοντας: «Ζω με τον τρόπο που θέλω εγώ. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Δεν χρειάζομαι τα κακά σας σχόλια. Δεν έχετε το δικαίωμα να με κρίνεται. Είμαι περήφανη που τα παιδιά μου μπορούν να οδηγήσουν με ευκολία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This