Η συγκλονιστική στιγμή που 3χρονη αυτοπυροβολείται με αφύλακτο όπλο στο σπίτι της

Η μικρή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει

Must Read

Η μικρή Σερένιτι στην Φλόριντα των ΗΠΑ βρισκόταν αμέριμνη στο σαλόνι του σπιτιού της όταν είδε ένα όπλο. Το πήρε στα χἐρια της να το περιεργαστεί και αυτοπυροβολήθηκε!

Στο βίντεοληπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος καταγράφεται το 3χρονο κορίτσι την συγκλονιστική στιγμή που στρέφει το αφύλακτο όπλο εναντίον της και αυτοπυροβολείται.  Σύμφωνα με την dailymail, το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όπως ανέφερε η γιαγιά της μικρής, έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της.

Ένας 23χρονος συγγενής της Σερένιτι συνελήφθη για το αφύλακτο όπλο στο σπίτι και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση της παιδικής μέριμνας που οδήγησε σε βαριά σωματική βλάβη.

Δείτε την ανατριχιαστική στιγμή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This