Τον άρπαξε αλιγάτορας από το κεφάλι και κατάφερε να ξεφύγει

Υπέμεινε τον πόνο 34 μεταλλικών συνδετήρων στο κρανίο του

Must Read

Σαν από θαύμα σώθηκε ένας νεαρός άνδρας στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα 3 μέτρων. Την ώρα που έψαχνε δόντια καρχαρία στο νερό ενός ποταμού το τεράστιο ερπετό τον άρπαξε από το κεφάλι και του κατάφερε δύο δαγκωματιές.

«Ήταν πολύ δυνατό. Φαινόταν πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Με δάγκωσε δύο φορές πριν καταλάβω τι είχε γίνει» περιγράφει ο Τζέφρι Χάιμ, ο οποίος νόμιζε αρχικά πως τον χτύπησε βάρκα.

Ο Χάιμ ανέφερε πώς κατάφερε να παραμείνει ήρεμος και να αποφύγει μάχη με τον αλιγάτορα. Έπειτα από δύο ακόμη απόπειρες του ερπετού να τον δαγκώσει, σύρθηκε στην όχθη του ποταμού και ούρλιαζε για βοήθεια.

Δείχνοντας εικόνες από τα τραύματά του δήλωσε στο Fox 35: «Ανέβηκα και με κατακεραύνωσε αυτό που ένιωσα σαν έλικα, σαν μια βάρκα που κάνει 50 μίλια την ώρα. Με τράβηξε κάτω με την μάσκα μου.

Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και δεν κουνήθηκα. Αυτό θα είχε προκαλέσει ακόμη περισσότερο τα ένστικτα του θηρευτή. Ήμουν ήρεμος, δόξα τω Θεώ, οπότε τώρα ξέρω πώς να αντιδρώ σε μια τέτοια κατάσταση».

Ο Χάιμ υπέμεινε τον πόνο 34 μεταλλικών συνδετήρων στο κρανίο του μετά την άγρια ​​επίθεση.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This