Oι πρωταγωνιστές της σειράς “Ευτυχισμένοι μαζί” αναβιώνουν μια σκηνή της σειράς και γίνονται viral

15 χρόνια μετά από το τέλος της συνεργασίας τους, ξαναγύρισαν την θρυλική σκηνή με το δεκαεξάρι γερμανοπολύγωνο,

Must Read

Το σήριαλ “Ευτυχισμένοι Μαζί” προβλήθηκε στο MEGA από το 2007 ως το 2009 με μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό όπως και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν σ αυτό.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο You Tube ένα reunion μιας από τις πιο επικές σκηνές της σειράς η οποία έγινε φυσικά viral. Τέσσερις από τους πρωταγωνιστές της σειράς οι Δημήτρης Μαυρόπουλο (Σπύρος), Τάσος Γιαννόπουλο (Μάκης), Πέτρος Μπουσουλόπουλο (Μάρκος) και Κώστας Ιντζεγιάν (Μήτσος),  ξαναγύρισαν την θρυλική σκηνή με το δεκαεξάρι γερμανοπολύγωνο, προκαλώντας χαμό στους θαυμαστές της σειράς.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος με ανάρτησή του τόνισε πως αφιερώνει το αποτέλεσμα στους fans των “Ευτυχισμένων Μαζί”.

“Μια Κυριακή του Φλεβάρη, μια μεγάλη παρέα, φίλοι από τα παλιά, μαζεύτηκαν και μοιράστηκαν αναμνήσεις και ωραίες στιγμές από το παρελθόν. Στην παρέα προστέθηκαν νεότερα μέλη και όλοι μαζί συνεργάστηκαν με ενθουσιασμό για να φτιάξουν αυτό το βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο στους fans της σειράς και τους φίλους του αυτοκινήτου” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This