Η εθνική Νιγηρίας έβαλε αγγελία στο Facebook για να βρει προπονητή!

Στο ψάξιμο μέσω διαδικτύου

Must Read

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Νιγηρίας μετά τη λύση συνεργασίας με τον Πορτογάλο, Ζοσέ Πεσέιρο. Όλα καλά ως εδώ, με την έννοια ότι καθημερινά υπάρχουν δεκάδες αλλαγές σε πάγκους, σε ένα συχνό αθλητικό φαινόμενο. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού λοιπόν, παραιτήθηκε, ωστόσο εδώ και έναν μήνα οι ιθύνοντες των «σούπερ αετών» δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον διάδοχό του… Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν για να μην χρονοτριβούν άλλο, να βάλουν αγγελία στο Facebook (!) και τονίζουν ότι θα περιμένουν τις αιτήσεις των υποψηφίων έως τις 12 Μαρτίου.

«Προσοχή προς τους παθιασμένους προπονητές ποδοσφαίρου! Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας (NFF) αναζητεί έναν οραματιστή ηγέτη για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας ανδρών, των πανίσχυρων Σούπερ Αετών. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ηγηθείτε μίας ομάδας πλούσιας σε ιστορία και να την οδηγήσετε σε ακόμη μεγαλύτερη δόξα στη διεθνή σκηνή. Αν είστε έτοιμοι, να απαντήσετε στο κάλεσμα», αναφέρει η αγγελία της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία παράλληλα αναζητά προπονητή και για την ομάδα Κ-17… Οι δουλειές άνοιξαν στην αφρικανική εθνική ομάδα, στην οποία σημειωτέον αγωνίζεται ο Εκόνγκ, ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This