«Το περιπολικό δεν είναι ταξί»: Το καυστικό βίντεο του Ατζαράκη για την αστυνομία

Must Read

Με αφορμή την γυναικοκτονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ο Διονύσης Ατζαράκης με τους stand up comedians Θωμά Ζάμπρα και Ανδρέα Πασπάτη, δημιούργησαν ένα καυστικό βίντεο μέσα από το οποίο θίγονται τα κακώς κείμενα όσον αφορά την συμπεριφορά των αστυνομικών σε θέματα όπως είναι η ενδοικογενειακή βία.

Οι τρεις κωμικοί, με σατιρική διάθεση, έθιξαν όσα θα έπρεπε να έχουν κάνει οι αστυνομικοί στην περίπτωση που γίνει κάποια επίθεση χρησιμοποιώντας μάλιστα την περιβόητη φράση, η οποία προκάλεσε οργή στον ελληνικό λαό, «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This