Ντύνονται «σούπερ ήρωες» και πολεμούν το έγκλημα (video)

Must Read

«Δεν είμαστε “φυτά” χωρίς σεξουαλική ζωή, όπως μας περιγράφουν» δηλώνουν οι «σούπερ ήρωες» του Σαν Ντιέγκο, οι οποίοι φορούν κοστούμια για να τα βάλουν με το οργανωμένο έγκλημα και να βοηθήσουν τους πιο αδύναμους συνανθρώπους τους. Αποκαλύπτουν, μάλιστα, τη μυστική ζωή τους, αλλά και τι κάνουν όταν δεν φέρουν τη μάσκα του σούπερ ήρωα.

ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ

Η ομάδα Xtreme Justice League ιδρύθηκε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας το 2006 και από τότε περισσότεροι από 60 πολίτες υπήρξαν μέλη του, ενώ σήμερα αποτελείται από 12 ενεργά μέλη. Ο ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας Κλαρκ Σταρκ, με alter ego τον σούπερ ήρωα με την πράσινη στολή Mr Xtreme, δήλωσε στην «Daily Mail» ότι εμπνεύστηκε από την ομάδα των σούπερ ηρώων των κόμικς και του κινηματογράφου Fantastic Four. Στο όνομα της ομάδας, όμως, χρησιμοποίησε το όνομα των σούπερ ηρώων της DC Comics, Justice League.

ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ

Στη μυστική ζωή τους πιάνουν δουλειά τα σαββατόβραδα, με περιπολίες στους δρόμους της πόλης, όπου συρρέουν οι νέοι για να διασκεδάσουν. Κατά τη διάρκεια τη βραδιάς βάζουν τέλος σε καβγάδες έξω από τα μπαρ, βοηθούν τους μεθυσμένους και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους έχουν κάνει χρήση υπερβολικής ποσότητας ναρκωτικών.

Επίσης, προστατεύουν τους αστέγους ώστε να μην πέσουν θύματα βίας και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σταματήσουν τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Βετεράνοι στρατιώτες και μέλη σωμάτων ασφαλείας

Όπως είπε ο Σταρκ, αν και έχουν άτομα από διάφορα επαγγέλματα, σχεδόν τα μισά από τα τωρινά μέλη είναι είτε βετεράνοι στρατιώτες είτε εν ενεργεία μέλη των σωμάτων ασφαλείας. Φορούν, όμως, στολές σούπερ ηρώων για να προστατεύουν την ταυτότητά τους, αλλά και για να τραβούν την προσοχή των συμπολιτών τους, με την ελπίδα ότι θα θελήσουν να τους μιμηθούν.

ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ

Ο Mr Xtreme, για παράδειγμα, στην πραγματική ζωή του εργάζεται ως σεκιουριτάς, ενώ ο αντιπρόεδρος της Xtreme Justice League με τη χαρακτηριστική μπλε στολή Grim είναι τεχνικός που τοποθετεί συστήματα ασφαλείας. Ο σούπερ ήρωας Nyght είναι νηπιαγωγός και η σύντροφός του, Nyghtingale, είναι νοσοκόμα.

Ο Σταρκ επισημαίνει στη βρετανική εφημερίδα ότι δεν είναι περίεργοι τύποι που ντύνονται με στολές διότι δεν κάνουν σεξ, όπως τους είχε περιγράψει παλιότερα ντοκιμαντέρ, αλλά απλά θέλουν να βοηθούν τους συμπολίτες τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This