Αποκάλυψη: Τούρκοι πράκτορες καίνε τα ελληνικά νησιά και βάζουν βόμβες! (video)

Must Read

Με μια απίστευτα κυνική ομολογία, Τούρκος πράκτορας της ΜΙΤ ισχυρίζεται ότι πίσω από τους εμπρησμούς δασών στην Ελλάδα (Κρήτη, Ρόδο και αλλού) αλλά και την τοποθέτηση βομβών στη χώρα μας κρύβεται η Άγκυρα!

Την αποκάλυψη κάνει στην εφημερίδα Sözcü, Τούρκος δημοσιογράφος, που σε άρθρο του με τίτλο: “Τούρκος Ηρωας” μνημονεύει τον πράκτορα της ΜΙΤ Sabah Ketene. Ο Κετενέ του είχε αποκαλύψει τα παρακρατικά εγκλήματα της υπηρεσίας του εις βάρος της Ελλάδας. Τα λεγόμενά του χαρακτηρίζει -μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Ν. Χατζηνικολάου-,  ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποσκουρτ, νέμεση του Ερντογάν, που έχει αυτοεξοριστεί καταδιωκόμενος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΜΙΤ τιμωρούσε με αυτόν τον τρόπο την Ελλάδα, γιατί υποστήριζε τους Κούρδους (PKK). Τα περί εμπρησμών τα είχε παραδεχτεί από το 2011 και ο πρώην πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ. Ποιος έβαζε φωτιές λεγόταν το άρθρο στην εφημερίδα Μιλιετ. Σταμάτησε η ΜΙΤ την κατατρομοκράτηση της Ελλάδας με ομάδες κρούσης: “Οχι βέβαια”, ισχυρίζεται ο Μποσκουρτ.

Ο δημοσιογράφος της Σοζκιου ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω πράκτορας δεν είναι πλέον εν ζωή. Από τα συμφραζόμενα του αρθρου προκύπτει ότι η ΜΙΤ άγεται και φέρεται από τον Ερντογάν και η κάθε δράση της έχει το “πράσινο φως” από τον σουλτάνο.

Την αποκάλυψη ανέβασε στο twitter o εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ και παρουσιάστηκε από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Ο Τούρκος δημοσιογράφος θυμήθηκε τη συνομιλία με τον πράκτορα της ΜΙΤ με το όνομα  Ketene, τον οποίο μάλιστα προκλητικά τον ονομάζει ήρωα της Τουρκίας.

Έγραψε λοιπόν:

«Αγαπητοί αναγνώστες, πριν από χρόνια συζητούσαμε με έναν διάσημο πολιτικό ο οποίος μου είπε: «Έχω μια στενή γνωριμία με κάποιον που διαβάζει τα άρθρα σας κάθε μέρα. Ο άνθρωπος σας θαυμάζει και θέλει να συναντηθεί μαζί σας. Έχει πολλά να πει. Θα τον αποδεχτείτε;

Φυσικά του είπα ότι θα ήθελα.
Ο τύπος με κάλεσε λίγες μέρες αργότερα. Ο φίλος μου πολιτικός μου έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του. Ορίσαμε την ημέρα και την ώρα και συναντηθήκαμε με τον καλεσμένο μου.Μετά από μερικές συζητήσεις πήγαμε κατευθείαν στο κεντρικό σημείο.

Το όνομά του ήταν Sabah Ketene. Ήταν πράκτορας της MIT και έκανε πολύ και καλή  δουλειά, ειδικά στο εξωτερικό. Βασικά έβαζε φωτιές σε πυκνά δάση στην Τουρκία όταν η τρομοκρατία του ΡΚΚ ήταν στο αποκορύφωμά της. Κάποια μέλη του ΡΚΚ πιάστηκαν να καίνε τα δάση μας.

Ο φιλοξενούμενος μου είπε:

«Πριν, είχαν λάβει εκπαίδευση στην Ελλάδα και μετά εστάλησαν στην Τουρκία. Δημιουργήσαμε ομάδες, οργανώθηκαν και άρχισαν να καίνε τα δάση τόσο στα ελληνικά νησιά όσο και στην ενδοχώρα. Το όμορφα δάση γίνονταν τέφρα.

Ο ίδιος μου εξομολογήθηκε ότι τα μέλη του ΡΚΚ είχαν μάθει την δουλειά στην Ελλάδα και δεν είχαν πρόβλημα  πλέον στα δάση μας (Τουρκία).

Δηλαδή με λίγα λόγια μας λέει ότι εκπαίδευαν μέλη του ΡΚΚ στη χώρα μας. Αυτό βέβαια μπορεί και να μην ισχύει, με το επικρατέστερο σενάριο να βρίσκεται στο ότι μάλλον οι ίδιοι οι Τούρκοι να έβαζαν τις φωτιές στη χώρα μας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά στις στρατιωτικές περιοχές και αλλού στα δάση μας είχαμε πυρκαγιές, αλλά αυτές θεωρείται ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα.Τώρα όταν παρακολουθώ πυρκαγιές θυμάμαι τι μου είχε πει στο παρελθόν ο Sabah Ketene”.

Ο Sabah Ketene σκοτώθηκε από το PKK στο βόρειο Ιράκ τον Απρίλιο του 2006.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1:

https://vimeo.com/345957194

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This