Κινέζος προστατεύει τον σκυλάκο του από τον Κορωνοϊό (video)

Must Read

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις κατοικίδιων ζώων που να έχουν προσβληθεί από τον Κορωνοϊό, ούτε υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κατοικίδια ζώα, όπως τα σκυλιά ή οι γάτες, μπορούν να μολυνθούν από το συγκεκριμένο είδος ιού.

Εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας όμως, προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να προσέχουν την υγεία τους και την υγεία των κατοικιδίων τους: «Αν τα κατοικίδια ζώα βγουν έξω και έχουν επαφή με ένα μολυσμένο άτομο, έχουν την ευκαιρία να μολυνθούν. Τα κατοικίδια ζώα πρέπει να είναι απομονωμένα, εκτός από τους ανθρώπους, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με άλλα θηλαστικά, ιδιαίτερα τα κατοικίδια ζώα», δήλωσε ο επιδημιολόγος Λι Λαντζουάν, σύμφωνα με την China Daily.

Έτσι, πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων, όπως αυτός που θα δείτε στο βίντεο, έχουν φροντίσει να προστατεύσουν τα κατοικίδιά τους με μάσκες που έχουν κατασκευαστεί για ανθρώπους , χωρίς να γνωρίζουν όμως, ότι δεν είναι αποτελεσματικές.

Δείτε επίσης: Πανικός με την έλλειψη χαρτιών υγείας στο Χονγκ Κονγκ λόγω κορωνοϊού (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This