Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Αποκαλύψεις από ντελιβερά που μπορεί και να σου κόψουν την πείνα (video)

Ένας ντελιβεράς αποκαλύπτει τις «μαύρες σελίδες» του ντελίβερι!

Αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο μπορεί είναι το επάγγελμα αυτό, όμως ο δημιουργός του βίντεο που εργάζεται ως ντελίβερι, αναλύει απαράδεκτες και αδικαιολόγητες συμπεριφορές που πολλές φορές μοιάζουν αθώες στον πελάτη, πίσω από τον πλάτη τους όμως υπάρχει ολόκληρη συνωμοσία.

Ο Aneroll χαρακτηρίζει «ρεμάλια» το μεγαλύτερο ποσοστό των ντελιβεράδων και μιλάει ως πελάτης. «Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να σου αφήσει tips και για να σου αφήσει πρέπει να είσαι ευγενικός. Να είσαι ευχαριστημένος που ο πελάτης ψωνίζει από το μαγαζί που δουλεύεις.»

Ο ευγενικός ντελιβεράς, συνεχίζει αποκαλύπτοντας πώς οι περισσότεροι κλέβουν τους πελάτες προσποιούμενοι ότι ξέχασαν την απόδειξη και προσθέτουν 50-80 λεπτά για να βγάλουν το μερτικό τους. Άλλο κόλπο είναι ότι συνήθως υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ρέστα για να τα κρατήσουν ως tips. Επιπλέον, πολλοί σταματάνε στην άκρη του δρόμου, παίρνουν τηλέφωνα για να περάσει η ώρα και να γλυτώσουν χρόνο εργασίας. Σοκαριστικό είναι και το παράδειγμα με συνάδελφο του που του προσέφερε πατάτες από την σακούλα της παραγγελίας που πήγαινε στον πελάτη.

Όσο για την οδηγική τους συμπεριφορά; Ο δημιουργός του βίντεο αναλύει και τον θρασύτατο και ανεύθυνο τρόπο οδήγησης:

O χρήστης Aneroll για αδιευκρίνιστους λόγους «κατέβασε» το video του από το κανάλι του στο YouTube. Ευχόμαστε να μην υπέστη διαδικτυακό bullying από τυχόν συναδέλφους του!

Δείτε επίσης: Πιτ Μπουλ ξεφεύγει από το λουρί και επιτίθεται σε περαστικό που κάνει τζόκινγκ (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ