Αποκαλύψεις από ντελιβερά που μπορεί και να σου κόψουν την πείνα (video)

Must Read

Ένας ντελιβεράς αποκαλύπτει τις «μαύρες σελίδες» του ντελίβερι!

Αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο μπορεί είναι το επάγγελμα αυτό, όμως ο δημιουργός του βίντεο που εργάζεται ως ντελίβερι, αναλύει απαράδεκτες και αδικαιολόγητες συμπεριφορές που πολλές φορές μοιάζουν αθώες στον πελάτη, πίσω από τον πλάτη τους όμως υπάρχει ολόκληρη συνωμοσία.

Ο Aneroll χαρακτηρίζει «ρεμάλια» το μεγαλύτερο ποσοστό των ντελιβεράδων και μιλάει ως πελάτης. «Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να σου αφήσει tips και για να σου αφήσει πρέπει να είσαι ευγενικός. Να είσαι ευχαριστημένος που ο πελάτης ψωνίζει από το μαγαζί που δουλεύεις.»

Ο ευγενικός ντελιβεράς, συνεχίζει αποκαλύπτοντας πώς οι περισσότεροι κλέβουν τους πελάτες προσποιούμενοι ότι ξέχασαν την απόδειξη και προσθέτουν 50-80 λεπτά για να βγάλουν το μερτικό τους. Άλλο κόλπο είναι ότι συνήθως υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ρέστα για να τα κρατήσουν ως tips. Επιπλέον, πολλοί σταματάνε στην άκρη του δρόμου, παίρνουν τηλέφωνα για να περάσει η ώρα και να γλυτώσουν χρόνο εργασίας. Σοκαριστικό είναι και το παράδειγμα με συνάδελφο του που του προσέφερε πατάτες από την σακούλα της παραγγελίας που πήγαινε στον πελάτη.

Όσο για την οδηγική τους συμπεριφορά; Ο δημιουργός του βίντεο αναλύει και τον θρασύτατο και ανεύθυνο τρόπο οδήγησης:

https://www.youtube.com/watch?v=zkKxQP6Pa_4&t=220s

O χρήστης Aneroll για αδιευκρίνιστους λόγους «κατέβασε» το video του από το κανάλι του στο YouTube. Ευχόμαστε να μην υπέστη διαδικτυακό bullying από τυχόν συναδέλφους του!

Δείτε επίσης: Πιτ Μπουλ ξεφεύγει από το λουρί και επιτίθεται σε περαστικό που κάνει τζόκινγκ (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This