Το πιο εντυπωσιακό buzzer beater καλάθι μπήκε σε αγώνα του πρωταθλήματος Αργεντινής (video)

Must Read

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να γίνεται ο ήρωας της ομάδας του με ένα νικητήριο γκολ ή καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα;

Πόσω μάλλον να το πετυχαίνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Απόδειξη αποτελεί ο Αγουστίν Μπροκάλ, μπασκετμπολίστας της Εστουδιάντες, ο οποίος στον αγώνα με τη Βίλα Μίτρε για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, έγινε κάτοχος της μπάλας έχοντας όμως τη μπασκέτα στην πλάτη του.

Είδε πως ο χρόνος τελειώνει και πήρε την πιο αλλόκοτη αλλά εν τέλει σοφή επιλογή. Πέταξε τη μπάλα προς τα πίσω χωρίς να βλέπει. Και η μπάλα του έκανε το χατίρι και μπήκε, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Μπροκάλ και στον ίδιο το highlight της καριέρας του.

Δείτε επίσης: Πέταξε πέτρες σε εικόνα της Παναγίας επειδή δεν… άκουσε τις προσευχές του (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This