Κύπριες δημοσιογράφοι παρουσιάζουν άρθρο από το «Κουλούρι» ως πραγματική είδηση (video)

Must Read

Το αγαπημένο μας «Κουλούρι» απολαμβάνουμε να το διαβάζουμε για τον τρόπο που παρουσιάζει θέματα της επικαιρότητας τρολάροντας ασύστολα την πραγματικότητα με το μοναδικό χιουμοριστικό ύφος.

Πρόσφατα μάλιστα, με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού οι δαιμόνιοι αρθρογράφοι δημοσίευσαν ένα θέμα με τίτλο: «Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη δημοσιογράφος του Vice, σκοπεύει να κολλήσει κορωνοϊο για να γράψει βιωματικό άρθρο».

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου παρουσιάζει το θέμα στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» της Κύπρου και σχολιάζουν την είδηση τρολ ως πραγματική. Απορούν μάλιστα με το θάρρος του δημοσιογράφου και σοκάρονται για το πως περνάει τις τελευταίες ώρες γλείφοντας πόμολα, πηγαίνοντας σε δημόσιες τουαλέτες και χρησιμοποιώντας την δημόσια συγκοινωνία της πόλης, ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα κατορθώσει να αποκτήσει τον πολυπόθητο κορωνοϊό.

Και μετά λέμε πώς εξαπλώνονται τα fake news. Τι νέα εσείς;

https://vimeo.com/395461369

Δείτε επίσης: Η νέα χειραψία που καθιερώθηκε μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This