Στην Πάτρα το «Χριστός Ανέστη» το άκουσαν από τα μεγάφωνα… περιπολικού! (video)

Must Read

Την επιθυμία κατοίκων που είχαν βγει στο μπαλκόνι τους για να γιορτάσουν την Ανάσταση ικανοποίησε το πλήρωμα περιπολικού σε συνοικία της Πάτρας, παίζοντας το «Χριστός Ανέστη» στα μεγάφωνα του οχήματός τους!

Περιπολικό που περνούσε από την περιοχή, έγινε αντιληπτό από κατοίκους που είχαν βγει στα μπαλκόνια τους για την Ανάσταση και, δεδομένου ότι τα ηχεία της παρακείμενης εκκλησίας δεν λειτουργούσαν, ζήτησαν από το πλήρωμα του περιπολικού, να βάλει το αναστάσιμο «Χριστός Ανέστη» στα δικά τους μεγάφωνα.

Και, παρά τις αρχικούς ενδοιασμούς του πληρώματος, αποφάσισαν, τελικά, να ικανοποιήσουν το -δίκαιο- αίτημα των κατοίκων και, για δύο λεπτά, όλοι μαζί έκαναν Ανάσταση από τα μπαλκόνια τους, σαν να είχαν πάει στην εκκλησία!

  • Δείτε χαρακτηριστικό video:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This