Kαθηγήτρια εύχεται στους μαθητές της να πεθάνουν από κορωνοϊό, επειδή παραβίασαν τα μέτρα (video)

Must Read

Απίστευτο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα με μια εκπαιδευτικό να εύχεται στους ανυπάκουους μαθητές της που παραβίαζαν τα μέτρα να κολλήσουν κορωνοϊό και να πεθάνουν.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, με την καθηγήτρια να έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο της, στην περιοχή του Χάμιλτον, όταν είδε δυο παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο σε ένα πάρκο.

Πλησίασε τον φράχτη του πάρκου και άρχισε να φωνάζει σε αυτά, την ώρα που οι μαθητές την βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους: «Τα πάρκα έχουν κλείσει όπως και ολόκληρη η περιοχή. Βάλτε το καλά μέσα στο χοντρό κεφάλι σας. Εσείς είστε ο λόγος που έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση, είστε το πρόβλημα και όχι η λύση. Συνεχίστε να με βιντεοσκοπείτε, σε ποιον θα το δείξετε; Ανεβάστε με στα social media. Είστε ηλίθιοι και κάνετε λάθος πράγματα. Προσπαθώ να σώσω τον κ..ο σας και τις ζωές σας. Ας πεθάνετε όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εύχομαι και οι δυο να κολλήσετε κορωνοϊο και να πεθάνετε και οι δυο σας, με επώδυνο τρόπο».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η καθηγήτρια μένει δίπλα στο πάρκο και πολλές φορές τα… χώνει σε όσους βλέπει να μην τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, ενώ οι μαθητές παραδέχτηκαν το λάθος τους να είναι στο πάρκο, αλλά δήλωσαν σοκαρισμένοι με την ευχή της καθηγήτριάς τους.

https://www.youtube.com/watch?v=SVl4Mrgh2ew

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This