Επιδόσεις στο σeξ και εγκυμοσύνη – Τι έδειξε νέα έρευνα

Must Read

Οι γυναίκες που θέλουν να πιάσουν παιδί με τον σύντροφό τους καλό θα ήταν να τα δώσουν όλα ώστε το ταίρι τους να απολαύσει το σεξ, σύμφωνα τουλάχιστον με τα συμπεράσματα νέας πανεπιστημιακής έρευνας.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Οι ερευνητές του βρετανικού University of Sheffield, με επικεφαλής τον Allan Pacey, στη μελέτη που δημοσίευσαν στο επιστημονικό περιοδικό «Reproductive Biology and Endocrinology» ανακάλυψαν ότι όταν ο άνδρας ευχαριστιέται το σεξ, αυξάνεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων, συνεπώς μεγαλώνουν οι πιθανότητες να καταστήσει έγκυο τη γυναίκα. Μάλιστα, υπολόγισαν ότι το σπέρμα των ανδρών που έφτασαν σε υψηλά επίπεδα ερεθισμού και ηδονής κατά το σεξ είχε 58% περισσότερα σπερματοζωάρια από το σπέρμα των ανδρών που δεν ευχαριστήθηκαν στο σεξ.

Η έρευνα βασίστηκε στη μελέτη 63 εθελοντών, οι οποίοι παρέδωσαν σε κλινική δείγματα σπέρματος. Μια ομάδα των εθελοντών παρέδωσε το σπέρμα αφού πρώτα παρακολούθησε πορνογραφικά βίντεο ή φωτογραφίες, ενώ άλλη ομάδα αφού παρακολούθησε πορνό με συσκευή εικονικής πραγματικότητας, που της δημιουργούσε την αίσθηση ότι συμμετείχε στο σεξ.

Από την καταμέτρηση των σπερματοζωαρίων από τα δείγματα σπέρματος προέκυψε ότι η ομάδα της εικονικής πραγματικότητας, που λόγω της εξαιρετικά «ρεαλιστικής» εμπειρίας απόλαυσε περισσότερο τη διαδικασία για την παραγωγή σπέρματος, είχε 33.000.000 περισσότερα (58%) εξαιρετικά κινητικά σπερματοζωάρια στο σπέρμα.

Οι ερευνητές επισήμαναν ότι όσο πιο πολλά σπερματοζωάρια έχει το σπέρμα τόσο πιο πιθανό να γονιμοποιηθεί το ωάριο της γυναίκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This