Τραγωδία στον Βόλο: Γαμπρός και πεθερός ξεψύχησαν από κορωνοϊό με διαφορά λίγων ωρών!

Must Read

Την τελευταία τους πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου πάλευαν να κρατηθούν στην ζωή, χτυπημένοι από κορωνοϊό, άφησαν με διαφορά λίγων ωρών ένας 75χρονος άνδρας και ο 59χρονος γαμπρός του.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, πρώτος νόσησε ο 75χρονος πεθερός και στη συνέχεια ο 59χρονος γαμπρός του. Οι δύο άνδρες παρουσίαζαν αναπνευστική δυσλειτουργία και νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο σε σοβαρή κατάσταση. Οι οικείοι τους γνωρίζοντας ότι δύο αγαπημένοι τους άνθρωποι δίνουν μάχη για να βγούνε «νικητές», βίωναν τον δικό τους Γολγοθά. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν. Δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «axydromos.gr» την περασμένη Παρασκευή άφησε την τελευταία του πνοή ο 75χρονος και το Σάββατο ήταν προγραμματισμένη η κηδεία του. Η μοίρα όμως είχε τα δικά της σχέδια. Την ώρα που η οικογένεια ήταν έτοιμη για την εξόδιο ακολουθία, ο χάρος «ξαναχτύπησε».

Ο κορωνοϊός «νίκησε» και τον 59χρονο που κατέληξε από τις επιπλοκές της φονικής νόσου. Η οικογένεια τυλίχτηκε σε βαρύ πένθος. Ο πόνος αβάσταχτος. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε λίγες ώρες μία οικογένεια στερήθηκε δύο οικεία της πρόσωπα.

.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This