Στον προσεχή γάμο της με τον Φάνη Μπότση, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι, αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια, σε δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου, επιβεβαίωσε ότι ανάμεσα στα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, έχει ήδη διαρρεύσει και η πραγματική ημερομηνία του μυστηρίου.
Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν έχει προχωρήσει ακόμα στις απαραίτητες ετοιμασίες καθώς είναι ανοργάνωτη, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δεν αισθάνεται άγχος για το γεγονός αυτό.
Όσα εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα για τον καλοκαιρινό γάμο της
«Έχει ακουστεί και η σωστή ημερομηνία του γάμου μου, έχουν ακουστεί κι άλλα διάφορα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν έχω πάει για το νυφικό ακόμα, με κυνηγάνε οι άνθρωποι. Έχουν δίκιο όλοι που μου λένε να τρέξω, αλλά λείπαμε περιοδεία, και γύρισα χθες. Φαντάζομαι ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι όλα πολύ ανοργάνωτα.
Δεν έχω στείλει προσκλήσεις, δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι πολύ ανοργάνωτη αλλά πολύ χαρούμενη και στη κοσμάρα μου. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εννοείται ότι θα είναι καλεσμένος, αλλά θα έχει παράσταση και μάλλον δε θα τα καταφέρει να έρθει» είπε η Δανάη Μπάρκα.
- Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Ίσως υπάρχει ήδη το χαρμόσυνο, γι’ αυτό βιάζονται με τον γάμο»
- Μπάρκα: «Μακάρι να με χωρίσει, έλεγα» – Η αποκάλυψη για τον γάμο της και οι πρώην που την σημάδεψαν

