Οι ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό προσκήνιο και το παρασκήνιο γύρω από την επόμενη σεζόν φέρνουν στο επίκεντρο τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα καθοριστικό ραντεβού με τη διοίκηση του Mega μέσα στην εβδομάδα.
Τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν πραγματοποίησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του «Happy Day», εστιάζοντας στις πρόσφατες εξελίξεις και τη λήξη των εκπομπών της Σίσσυς Χρηστίδου και της Φαίης Σκορδά.
Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής εντόπισε τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ωστόσο επέλεξε να μην προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο στην κάμερα. Κατά τη διάρκεια της προβολής του σχετικού αποσπάσματος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και σημείωσε: «Νομίζω ότι είχε πέσει σύρμα, όπως το λέμε τηλεοπτικά, να μη μιλήσει κανείς στις κάμερες. Διαφωνείτε; Νομίζω σε καμία ερώτηση, γιατί ακόμα κι αν έλεγες “ωραίος ο καιρός σήμερα”, η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου θα ήταν για το καθημερινό ή το Σαββατοκύριακο».
Τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής
«Νομίζω ότι επειδή αυτή θα ήταν η ερώτηση, ξέραν πολύ καλά και επειδή δεν υπάρχει απάντηση προς το παρόν, αν δεν κάνω λάθος, εκκρεμεί ένα ραντεβού της Σίσσυς μέσα στην εβδομάδα με τον σταθμό για να δουν τι μέλλει γενέσθαι…», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στις πληροφορίες που αφορούν το τηλεοπτικό παρασκήνιο και στα σενάρια που εξετάζονται για τη στελέχωση των εκπομπών της επόμενης σεζόν.
«Την περασμένη εβδομάδα επ’ αυτού μας είπες ότι μπορεί να είναι “take it or leave it”, δηλαδή ότι “αυτή είναι η πρότασή μας ή την παίρνεις ή δε συνεχίζεις”. Λέει η Μαίρη (σ.σ Παλιαλέξη) ότι δημοσιογραφικά έχουμε μια πληροφορία που ήρθε τώρα στα αυτιά της, ότι ο Νίκος Κοκλώνης, που είναι συμπαραγωγός μαζί με το Mega στην εκπομπή της Σίσσυς (Χρηστίδου) και πολύ δικός της άνθρωπος, ότι πήγε εκεί την Κυριακή που αποχαιρέτησαν και είπε στον κόσμο ότι “να ξέρετε ότι το Mega θέλει να πάμε στο καθημερινό αλλά εγώ θα προσπαθήσω να τους αλλάξω γνώμη και να τους πείσω να μείνουμε το Σαββατοκύριακο, γιατί αυτό θεωρώ ότι είναι καλό για την εκπομπή”. Αυτή η πληροφορία μου ήρθε τώρα από τη Μαίρη ότι ειπώθηκε εκ των ενόντων την Κυριακή και έχει ενδιαφέρον αυτό», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Φαντάζομαι ότι είναι άβολη κι η θέση για τη Σίσσυ Χρηστίδου, γιατί δε θέλει επ’ουδενί να θεωρήσουν κάποιοι ότι η δική της εκπομπή ήταν αυτή που εκτόπισε την εκπομπή Buongiorno, γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ πολύ δίκαιος, πολύ ηθικός, πολύ σωστός, δε θα ήθελε επουδενί να μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιον αυτός ο συσχετισμός», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.
- MEGA: Τίτλοι τέλους για το «Buongiorno» – Αιφνιδιασμένη η Φαίη Σκορδά
- Έμαθαν για το κόψιμο από τα sites – Το «αντίο» της Φαίης Σκορδά σε συνεργάτη της μετά το σοκ







