Δάκρυα και βαθιά συγκίνηση συνόδευσαν το τελευταίο αντίο την Τετάρτη 14 Ιουλίου στην 15χρονη Άννα Μαρία Πανταζώνη, η οποία έχασε τη ζωή της στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.



Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Θέρμη, μέσα σε κλίμα οδύνης, με συγγενείς, φίλους, συμμαθητές και συναθλήτριές της να αποχαιρετούν τη νεαρή αθλήτρια, η απώλεια της οποίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τον αθλητικό κόσμο της Θεσσαλονίκης.
Συγκινητικό «αντίο» από την οικογένεια του ΠΑΟΚ
Το παρών στην κηδεία έδωσαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, τιμώντας τη μνήμη της 15χρονης αθλήτριας, η οποία αποτελούσε μέλος της μεγάλης «ασπρόμαυρης» οικογένειας.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία των συμπαικτριών της, που στάθηκαν δίπλα στην οικογένειά της στις πιο δύσκολες στιγμές, αποχαιρετώντας μια φίλη και συναθλήτρια που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.



Στεφάνια από Σαββίδη και Μυστακίδη
Στη μνήμη της Άννας Μαρίας κατατέθηκαν στεφάνια από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, καθώς και από τον Αριστοτέλη Μυστακίδη, σε μια συμβολική κίνηση τιμής προς τη νεαρή αθλήτρια.
Η απώλεια της 15χρονης έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στη Θεσσαλονίκη, με συγγενείς, φίλους και ανθρώπους του αθλητισμού να αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν τον άδικο χαμό ενός παιδιού που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.
Δείτε επίσης:
Η ΕΠΟ «αποχαιρετά» την 15χρονη αθλήτρια του ΠΑΟΚ – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Μου σκότωσαν το παιδί μου» – Ξεσπά ο πατέρας της 15χρονης ποδοσφαιρίστριας του ΠΑΟΚ






