ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Επεισόδιο με βαριοπούλα στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ – Τραυματισμός και συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με βαριοπούλα στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ – Τραυματισμός και συλλήψεις

Ένας 42χρονος φύλακας τραυματίστηκε στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη

Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 42χρονου φύλακα και τη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 60 και 59 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 60χρονος φέρεται να χτύπησε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τον 42χρονο στο χέρι με βαριοπούλα.

Ένταση και αλληλομηνύσεις

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, όταν ο φύλακας, που εργάζεται σε εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης, κάλεσε σε βοήθεια έναν 59χρονο υπάλληλο του αμαξοστασίου, το επεισόδιο κλιμακώθηκε.

Κατά την καταγγελία, ο 60χρονος απείλησε και εξύβρισε τον 59χρονο, ενώ ο τελευταίος φέρεται να ανταπέδωσε τις ύβρεις και να του άσκησε σωματική βία.

Δύο συλλήψεις για το περιστατικό

Για την υπόθεση υποβλήθηκαν εκατέρωθεν καταγγελίες, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη των δύο ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον 42χρονο φύλακα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς να κριθεί αναγκαία η νοσηλεία του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης