Το τρίγωνο Τσιάρα – Βορίδη – Στυλιανίδη που φέρνει νέα σενάρια στο Μαξίμου

Πιέζει πολύ για την επιστροφή του στην κυβέρνηση ο Κώστας Τσιάρας. Τόσο που ο Μητσοτάκης σκέφτεται μίνι ανασχηματισμό ώστε να τον επαναφέρει μαζί με τον Μάκη Βορίδη.

Αυτά ακούγονται τις τελευταίες ώρες όπως και ένα ακόμη όνομα για το όποιο ο Μητσοτάκης έχει μόνο τα καλύτερα να πει, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο πρώην υπουργός έφτιαξε υποδειγματικό πλαίσιο συζήτησης επί των συνταγματικών αλλαγών και ο πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αξιοποίησης του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αξιότιμοι κύριοι του Newsbreak
    Λίγες ημέρες πριν τις πρώτες εκλογές του 2023, ο κύριος Μάξιμος ανέβασε στη στήλη του τη φράση “Σάββατο βράδυ θα βγει η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος: ΝΔ 40 ΣΥΡΙΖΑ 20”. Ποια ακριβώς ήταν η σημασία αυτής της φράσης, δεδομένου και του ότι τα αποτελέσματα εκείνης της αναμέτρησης ήταν ακριβώς αυτά, ούτε πόντο παραπάνω, ούτε πόντο παρακάτω; Πώς είναι δυνατόν μια πρόβλεψη να είναι τόσο ακριβής; Και πώς εξηγείται η εμμέσως φιλοκυβερνητική και σφόδρα εναντίον του Τσίπρα στροφή του Newsbreak εδώ και περίπου έναν χρόνο; Ευχαριστώ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης