Για μια ιδιαίτερα απαιτητική φάση που βίωσε πρόσφατα μίλησε ο Γιώργος Κακοσαίος, αναφερόμενος στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τις φωνητικές του χορδές και τις επιπτώσεις που αυτή είχε στην ψυχική του ισορροπία.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ο δημοφιλής ερμηνευτής εξομολογήθηκε τις δυσκολίες του προηγούμενου έτους, αποκαλύπτοντας πως οι συνεχείς ενοχλήσεις τον ανάγκασαν να συμβουλευτεί πλήθος ειδικών προκειμένου να βρει λύση. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως η παρατεταμένη αυτή αβεβαιότητα τον λύγισε συναισθηματικά, καθιστώντας την καθημερινή διαχείριση της κατάστασης μια εξαιρετικά επίπονη διαδικασία.
«Είχα ένα θέμα με τη φωνή μου το περασμένο καλοκαίρι. Είχε ξεκινήσει από τον χειμώνα και το καλοκαίρι έγινε ακόμα χειρότερο. Δεν ξέρω αν έχεις ακουστά τα “κοκοράκι”. Δεν ήξερα από τι είναι. Είχα πάει σε γιατρούς και δεν μου έβρισκαν τίποτα. Ήταν ψυχολογικό, γιατί έχουν εξαφανιστεί πλέον. Το περασμένο καλοκαίρι δεν άντεξα κάποια στιγμή, γυρνάω από το πρώτο μου πρόγραμμα στο Fantasia που ήμουν με τον Πάνο Κιάμο, μπαίνω στο καμαρίνι και κλείνομαι στην τουαλέτα. Δεν ήθελα να δω κανένα και τίποτα και βάζω τα κλάματα. Αυτό το θυμάμαι ακόμα και τώρα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος.
Πώς κατάφερε να αλλάξει διάθεση και να νικήσει το άγχος
«Ήταν άσχημη περίοδος για εμένα. Με το κλάμα δεν λύθηκε το πρόβλημά μου. Ήταν με άλλες ενέργειες που έκανα. Προσευχές στον Θεό, στην Παναγίτσα. Σιγά-σιγά προσπάθησα να αλλάξω mood. Σίγουρα ήταν το άγχος μου. Όταν ξεκίνησα το μαγαζί, στο Lux, σιγά-σιγά άρχισαν να εξαφανίζονται τα ‘κοκοράκια’. Όταν ένιωσα καλά», συμπλήρωσε..







