ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΜυκήνες: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους - Πήγε να κυνηγήσει και βρέθηκε νεκρός στο ίδιο του το αγρόκτημα

Μυκήνες: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Πήγε να κυνηγήσει και βρέθηκε νεκρός στο ίδιο του το αγρόκτημα

Μυστήριο αποτελεί για την κοινότητα της Αργολίδας, ο θάνατος του 52χρονου κυνηγού που πήγε να στήσει καρτέρι σε αγριογούρουνα, που του κατέστρεφαν τις καλλιέργειες.

Ο άτυχος άντρας, κάτοικος της περιοχής Σχοινοχωρίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, το πρωί της Τρίτης (25/08/2020), φαίνεται πως πήγε για κυνήγι και έκτοτε δεν γύρισε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικό πρόσωπο του θύματος τον είχε δει νωρίτερα σήμερα το πρωί, τον χαιρέτησε και λίγο αργότερα εντόπισε το πτώμα του κυνηγού, όντας μπρούμυτα δίπλα στο όπλο του, στην ορεινή τοποθεσία του Σχοινοχωρίου στο αγρόκτημά του.

Οι συνθήκες θανάτου διερευνώνται από το τμήμα Ασφαλείας της αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης