Οι εκατοντάδες κεραυνοί έκαναν τη νύχτα… μέρα στην Κρήτη! (video)

Must Read

Η επέλαση του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού» στην Κρήτη έχει δημιουργήσει ήδη από χθες πάρα πολλά προβλήματα τόσο στην ηλεκτροδότηση των σπιτιών, όσο και στο εσωτερικό τους. Πλημμυρισμένα σπίτια, μπαλκόνια που έπεσαν από την δύναμη της βροχόπτωσης, ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος είναι το σκηνικό σε αρκετές περιοχές του νησιού. 

Ο κρητικός ουρανός χθες το βράδυ γέμισε με κεραυνούς. Η έντονη δραστηριότητά τους ξεκίνησε από τις 7 το απόγευμα, όταν άρχισαν και οι καταιγίδες στο Ηράκλειο και συνεχίστηκαν μέχρι και αργά τη νύχτα.

Ως αποτέλεσμα, οι κεραυνοί που έπεσαν ήταν εκατοντάδες σύμφωνα με τα όσα καταγράφηκαν από το Δίκτυο Εντοπισμού Ηλεκτρικών Εκκενώσεων και Καταιγίδων Blitzortung.org. Αρχικά η δραστηριότητα ξεκίνησε από τα δυτικά και όσο βράδιαζε προχωρούσε προς τα ανατολικά. Μάλιστα, οι κεραυνοί έπεφταν τόσο στο θαλάσσιο χώρο βόρεια και νότια της Κρήτης όσο και στο νησί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This