Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Οι εκατοντάδες κεραυνοί έκαναν τη νύχτα… μέρα στην Κρήτη! (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η επέλαση του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού» στην Κρήτη έχει δημιουργήσει ήδη από χθες πάρα πολλά προβλήματα τόσο στην ηλεκτροδότηση των σπιτιών, όσο και στο εσωτερικό τους. Πλημμυρισμένα σπίτια, μπαλκόνια που έπεσαν από την δύναμη της βροχόπτωσης, ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος είναι το σκηνικό σε αρκετές περιοχές του νησιού. 

Ο κρητικός ουρανός χθες το βράδυ γέμισε με κεραυνούς. Η έντονη δραστηριότητά τους ξεκίνησε από τις 7 το απόγευμα, όταν άρχισαν και οι καταιγίδες στο Ηράκλειο και συνεχίστηκαν μέχρι και αργά τη νύχτα.

Ως αποτέλεσμα, οι κεραυνοί που έπεσαν ήταν εκατοντάδες σύμφωνα με τα όσα καταγράφηκαν από το Δίκτυο Εντοπισμού Ηλεκτρικών Εκκενώσεων και Καταιγίδων Blitzortung.org. Αρχικά η δραστηριότητα ξεκίνησε από τα δυτικά και όσο βράδιαζε προχωρούσε προς τα ανατολικά. Μάλιστα, οι κεραυνοί έπεφταν τόσο στο θαλάσσιο χώρο βόρεια και νότια της Κρήτης όσο και στο νησί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ