ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΠερίεργη ρωσική πτήση στην Λιβύη από την βάση στην Λατάκεια

Περίεργη ρωσική πτήση στην Λιβύη από την βάση στην Λατάκεια

Είναι σίγουρο πως πίσω από την πρόσκαιρη εκεχειρία κάτι μεγάλο ετοιμάζεται να συμβεί

Κάτι μεγάλο και σοβαρό ετοιμάζεται στη Λιβύη. Τις τελευταίες 10 ημέρες εντοπίσαμε τουλάχιστον δύο στρατιωτικών μεταγωγικών αεροσκαφών από την Τουρκία στην Μισράτα της Λιβύης.

Ήταν εμφανές ότι μετέφεραν οπλισμό, ίσως και τρομοκράτες. Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε ρώσικο μεταγωγικό Τουπόλεφ, να έχει απογειωθεί από την ρωσική βάση στην Λατάκεια της Συρίας και να κατευθύνεται στην Βεγγάζη. Που ελέγχεται από τον εθνικό στρατό της Λιβύης, του στρατάρχη Χαφτάρ.

Η πορεία του ρωσικού αεροσκάφους προς την Βεγγάζη

Πριν από λίγες ημέρες η αιγυπτιακή πολεμική αεροπορία με πρωτοφανή επίθεση, χωρίς καν να παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Λιβύης σύμφωνα με πληροφορίες, επέφερε βαρύτατο πλήγμα στους Τζιχαντιστές που πολεμούν στο πλευρό των Τούρκων. Πρωτοφανής ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο. Αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εκατοντάδες νεκρούς και δεκάδες οπλικά συστήματα προερχόμενα από την Τουρκία κατεστραμμένα.

Προσπαθούσαν οι Τούρκοι να κυκλώσουν τον εθνικό στρατό της Λιβύης; Πιθανόν. Είναι πάντως σίγουρο πως πίσω από την πρόσκαιρη εκεχειρία που έχει επιτευχθεί στην χώρα, κάτι μεγάλο ετοιμάζεται να συμβεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης