Έτοιμη η τηλεοπτική «dream team» του Μαξίμου

Έρχεται επικοινωνιακό ντεμαράζ προεκλογικής φύσεως

Ενόψει μίνι ανασχηματισμού και εκλογικής εγρήγορσης, το Μαξίμου ρίχνει στην τηλεοπτική «αρένα» τα δυνατά του χαρτιά επιχειρώντας ένα επικοινωνιακό ντεμαράζ εντυπώσεων.

Μια στρατηγική που δεν είναι νέα αλλά κρίνεται επιβεβλημένη από την ηγεσία, λόγω της εμφάνισης νέων κομμάτων, των δημοσκοπικών αναλύσεων και της δυσαρέσκειας της κοινωνίας.

Έτσι λοιπόν, στην τηλεοπτική προεκλογική μάχη «πέφτει» ο Πρωθυπουργός την ερχόμενη εβδομάδα (11/06) με συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου (ΑΝΤ1), ενώ… φανέλα βασικού παίρνουν στην «επίλεκτη» επικοινωνιακή ομάδα της κυβέρνησης οι:

Μπαλαντέρ της τηλεοπτικής «dream team» (σ.σ. έτσι την βλέπει το Μαξίμου…), είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος από την Τετάρτη (10/06) και μετά, που θα είναι επισήμως ο νέος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, μπαίνει δυναμικά στην αρένα υπό τον νέο του ρόλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης