Η Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου: «Από την πρώτη στιγμή τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας» (video)

«Θεωρώ ότι όλα γίνονται καλώς καμωμένα»

Must Read

Ο τελικός του GNTM είναι γεγονός και η Βίκυ Καγιά καλέστηκε να τον σχολιάσει στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την φημολογούμενη «κόντρα» που έχει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου, δίνοντας την δική της πτυχή των γεγονότων σχετικά με όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

«Το αντιλαμβάνομαι εδώ και πολλούς μήνες αυτό, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί από τη δική μου την πλευρά ουδέποτε υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή που το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και coach η Έλενα Χριστοπούλου, τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δυο και νομίζω ότι πήγαμε και πάρα πολύ καλά. Τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να σου πω.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν με πήρε τηλέφωνο, όμως, της έστειλα κι εγώ χαιρετίσματα και καλή αρχή. Ελάχιστα την έχω παρακολουθήσει. Δεν πιστεύω ότι θα πάει χαμένη αυτή η κίνηση, σε καμία των περιπτώσεων, γιατί το καθημερινό live είναι μεγάλο σχολείο, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα.

Δεν έχω να πω τίποτα κακό. Θεωρώ ότι όλα γίνονται καλώς καμωμένα για να πάει ένας άνθρωπος παραπέρα και να βγει μπροστά από αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=jVkOGN5Y5CA&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This