Συγκλονίζει η Βάσια Τριφύλλη: «Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γιατί έπαθα καρκίνο»

Η κόρη που δεν μπόρεσε να υιοθετήσει και οι δύο εγκυμοσύνες.

Must Read

Είχε συμμετοχές σε ταινίες στο πλευρό του Θανάση Βέγγου και έχει Έχει παρουσιάσει με αρκετά μεγάλη επιτυχία, διάφορα τηλεπαιχνίδια, με κυριότερο το Ραντεβού στα τυφλά. Επίσης έχει χαρίσει τη φωνή της στη μεταγλώττιση σε σειρές κινουμένων σχεδίων.

Ο λόγος για την Βάσια Τριφύλλη η οποία, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αποκάλυψε τον λόγο που απέκτησε ποτέ ένα παιδί, παρόλο που είχε μείνει δύο φορές έγκυος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την κόρη της, όπως την αποκαλεί η ίδια, την Βερόνικα και το πως μπήκε στη ζωή της

«Η Βερόνικα ήταν ενήλικη όταν ήρθε στη ζωή μου και οι νόμοι πολύ εναντίον μας. Αντιλαμβάνομαι ότι οι νόμοι είναι φτιαγμένοι κατ’ αυτό τον τρόπο για να προστατεύσουν τα παιδιά από κακοτοπιές. Αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το πετυχαίνουν πάντα, γιατί ακόμα και οι πιο κακοί άνθρωποι ξέρουν να καμουφλάρονται», δήλωσε η κ. Τριφύλλη, εξηγώντας τον λόγο που δεν κατάφερε να την υιοθετήσει, ενώ η Βερόνικα με τη σειρά της είπε πως «δεν έχει καμία σημασία αν με υιοθέτησε η Βάσια ή όχι. Κι όταν την έβλεπα στενοχωρημένη με αυτή την κατάσταση, της έλεγα: “Αφού ακόμα και τα αρχικά μας είναι ίδια. Εσένα σε λένε Βάσια Τριφύλλη και εμένα Βερόνικα Τοντόρ. Επομένως, είναι σαν ο Θεός να έβαλε το χέρι του για να είμαστε μαζί”. Θυμάμαι στην αρχή που μου έδινε ρούχα από την ντουλάπα της για να φοράω και ήταν σαν να έχουν ραφτεί πάνω στο σώμα μου»

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η μία στη ζωή της άλλης. «Έψαχνα να βρω έναν άνθρωπο για να με βοηθάει. Απευθύνθηκα λοιπόν μεταξύ άλλων στη φίλη μου την Άλκη, που μου σύστησε τη Βερόνικα, η οποία είχε μόλις έρθει τότε από τη Ρουμανία και δούλευε σε ένα άλλο σπίτι. Μέχρι να φύγει από το άλλο σπίτι, εγώ βρήκα μία άλλη κοπέλα. Αλλά όταν την είδα, της είπα να μείνει κι εκείνη μαζί μας, γιατί τότε ήταν και μια περίοδος που είχαμε χρήματα και είχα τη δυνατότητα να πληρώνω δύο ανθρώπους.

Σιγά σιγά η σχέση μας μεταλλάχθηκε και εξελίχθηκε σε οικογενειακή. Μπορεί να μην κατάφερα να την υιοθετήσω, αλλά για εμένα η Βερόνικα είναι η κόρη που δεν έχω. Ζει γύρω στα 30 χρόνια μαζί μου, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει τι γράφουν τα χαρτιά. Η Βερόνικα έχει ζήσει πιο πολύ μαζί μου, παρά με τους βιολογικούς της γονείς».

Η Βερόνικα βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1996. Για να φτάσει μέχρι τη χώρα μας δεινοπάθησε καθώς ήρθε με τα πόδια. Επί 5 ημέρες προσπαθούσε να κρυφτεί από την αστυνομία. Έδωσε 700 μάρκα σε έναν άνθρωπο που ήξερε τη διαδρομή για να φτάσει μέχρι την χώρα μας και η πρώτη της στάση ήταν το Πολύκαστρο. Έπειτα πήγε στην Θεσσαλονίκη και αργότερα κατέληξε στην Αθήνα όπου γνώρισε και την «θετή» της μητέρα, την Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη είχε την επιθυμία να κάνει ένα δικό της παιδί, ωστόσο η περιπέτεια υγείας της, της στέρησε αυτήν την χαρά.

«Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γιατί έπαθα καρκίνο. Τότε ήμουν 35 χρόνων, ηλικία κατά την οποία μια γυναίκα ονειρεύεται να γίνει μητέρα και να αποκτήσει παιδιά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «Δεν το πίστεψα ποτέ. Ο άνθρωπος πάντα ζει με την ελπίδα. Έτσι κι εγώ έλεγα πάντα ότι κάτι θα γίνει και θα καταφέρω να γίνω μητέρα. Και τελικά αυτό που έγινε ήταν η… Βερόνικα».

Παρόλα αυτά η γνωστή ηθοποιός ήταν αισιόδοξη και δεν την φόβιζε η αρρώστια.

«Είχα πει στον εαυτό μου πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Και είχα πάρει απόφαση πως αν μου μένει λίγος καιρός για να ζήσω, θα τον ζήσω. Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά συνέβαιναν σε μια περίοδο που γνώρισα μεγάλη επιτυχία και είχα τόσο πολλή δουλειά, που δεν προλάβαινα ούτε να σκεφτώ ότι έχω πρόβλημα. Με θυμάμαι να λιποθυμώ από την κούραση και την εξάντληση στο Ραντεβού στα τυφλά και να σηκώνομαι να συνεχίζω σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Διότι την εποχή του παιχνιδιού η αρρώστια ήταν στο φόρτε της και έκανα ακτινοβολίες για να την αντιμετωπίσω.

Οι ακτινοβολίες φέρνουν τρομερή κόπωση γιατί σου παίρνουν όλη την ενέργεια. Με θυμάμαι λοιπόν να λέω στους συνεργάτες μου, όταν ένιωθα ότι με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου, “εγώ τώρα θα λιποθυμήσω για λίγο, αλλά θα συνέλθω μετά”».

Η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε και στις δύο εγκυμοσύνες της. Ήταν πριν 35 χρόνια όταν αναγκάστηκε λόγω συνθηκών να κάνει άμβλωση για την μία ενώ στην δεύτερη απέβαλε.

«Δεν το μετάνιωσα. Δούλευα ασταμάτητα εκείνα τα χρόνια, δεν προλάβαινα ούτε να επεξεργαστώ αυτό που μου συνέβαινε», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This